.
Pretraga
Kategorije proizvoda
  Menu Zatvori
  RSS

  Novosti

  Dolazi nam najbolje doba godine, Božić, vrijeme je da obratimo pažnju na svoje najdraže. Profesionalna fotografiranja postala su važan dio proslave, a razni studiji natječu se za stvaranje najboljeg dekora. Profesionalci znaju da je za dobar kadar potrebno i pravilno osvjetljenje.
  05 stu 2020 UVC dezinfekcija
  UVC svjetlost u kombinaciji s ozonom ubija 99,9% bakterija, virusa, pa čak i grinja u sobi. Ovaj tip rasvjetnih tijela svoju primjenu je pronašao u školama, hotelima, vrtićima, uredima, a zahvaljujući KSA sada ih možete koristiti i u svom domu.
  05 stu 2020 Led korak po korak
  V-TAC LED trake čine vaše stubište sigurnijim dok se svojom estetikom istovremeno ističu u dizajnu interijera. Igra svjetla i sjena zadivit će vas svojim mogućnostima, a uštedjet ćete i energiju. LED trake također odlikuje duži vijek trajanja, što smanjuje vaše troškove održavanja.
  Osvjetljenje u industrijskom okruženju trebalo bi poboljšati sigurnost i produktivnost te povećati osjećaj zadovoljstva kod zaposlenika. Naravno, učinkovitost i ušteda koju LED rasvjeta nudi također je od ključne važnosti.
  21 lis 2020 Moderna atmosfera
  Spušteni stropovi i LED rasvjeta stvaraju modernu atmosferu, ali njihova funkcija nije samo dekorativna. U mnogim se slučajevima spuštenim stropom postiže bolja toplinska izolacija, dok je LED rasvjeta najučinkovitiji izvor osvjetljenja.