.
Pretraga
Kategorije proizvoda
  Menu Zatvori
  Povratak

  UVC dezinfekcija

  05 stu 2020

  uvc_lampe

  UVC svjetlost u kombinaciji s ozonom ubija 99,9% bakterija, virusa, pa čak i grinja u sobi. Ovaj tip rasvjetnih tijela svoju primjenu je pronašao u školama, hotelima, vrtićima, uredima, a zahvaljujući KSA sada ih možete koristiti i u svom domu. Pogodne su za korištenje u prostorima do 60 kvadratnih metara, a njihov krug djelovanja je cijelih 360 stupnjeva.

  Jedna od najvećih prednosti ovih svjetiljki je njihova portabilnost, a zbog svojih kompaktnih dimenzija - 14/15/43,7 cm, možete ih ponijeti bilo gdje sa vama – npr. na vikendicu ili apartman na moru. One također imaju izuzetno dug životni vijek od 6000 sati, a emiteri - baktericidne cijevi - su zamjenjivi. Još jedna velika prednost je njihova sposobnost savršenog rada pri niskoj snazi ​​- potrebno im je samo 38 W.

  Važno je napomenuti da prilikom rada ovih uređaja u zatvorenom okruženju ne bi smjelo biti u istom prostoru ljudi, životinje ili biljke. Vrijeme pokretanja postavljeno je na 10 sekundi kao mjera predostrožnosti radi zaštite osobe koja uključuje lampu. Nakon sterilizacije, preporuča se provjetravanje prostorije 20-30 minuta.

  Zahvaljujući dvostrukoj zaštiti koje ove svjetiljke pružaju - UV i ozon - savršen su izbor za prevenciju u epidemiološkoj situaciji u kojoj živimo posljednjih mjeseci. Dezinficiraju zrak i površine, pružajući nam priliku da se vratimo normalnom životu - sigurnom radu u uredu ili posjećivanju restorana i hotela.

  Komentari
  Objavite svoj komentar Zatvori